Meet the cats

TIN_Strummer.png

Strummer

Genoemd naar: Joe Strummer, zanger van The Clash en persoonlijke held numero uno.

Schattigste gewoonte: Strummer is een real life teddy bear, doesn’t budge wanneer je hem knuffelt, en kan - in tegenstelling tot de meeste katten - enorm lang in je ogen kijken om zo je hart te doen smelten. Komt letterlijk tussen je armen liggen, pootjes erover want hij wil jou even veel vastnemen als jij hem. Kopjes geeft hij ook als de beste, al kan hij soms niet al te goed mikken. Zet ook al eens graag superschattig een pootje op mijn gezicht. Minder schattig als dat zo rond 5 uur ‘s morgens is. Belly rubs are his favourite en hij is absoluut zot van kopkusjes. Gaat zelf zijn speelgoedjes uit de bak halen om voor je voeten te leggen. Dus, ja. Hondentrekjes, definitely.

Naarste gewoonte: als hij iets (zoals brokjes en playtime) wilt geeft hij niet op tot hij het krijgt, en hij weet dan ook exact hoe hij moet te werk gaan. Zo graaft hij nooit in de planten. Tenzij ik niet luister. Zo haalt hij mijn kleren van de kapstokken in mijn open kast. Tot ik opsta. You get the point, right?

Nicknames: Strummy, Panter, Schone Jongen, en - euh - sinds kort ook Mr. Zeven-kilo-en-half.

 
 
TIN_Leia.png

Leia

Genoemd naar: Princess Leia uit de Star Wars films. Ik zocht nog een naam toen Carrie Fisher onverwacht overleed, en die tribute leek mij dus meer dan gepast. ♥️

Schattigste gewoonte: schootzitten is iets zeldzaams bij Leia, maar ze heeft wel bedtijd geclaimd als haar momentje van de dag. Ze weet exact rond hoe laat ik ongeveer ga slapen en komt me soms zelfs roepen als ik het te lang trek. Ze gedraagt zich als een verlegen kleuter wanneer er volk over de vloer komt (inclusief hoofd begraven in mijn schoot als er iemand haar aanspreekt, seriously) en kruipt sinds kort al eens graag op mijn rug als ze de kans krijgt. En zet of legt zich daar dan ook lekker makkelijk neer zodat ik geen weg meer uitkan.

Naarste gewoonte: heel eerlijk? Leia is een engeltje vergeleken met haar broer. Ze heeft nog nooit iets gebroken, blijft van mijn planten en miauwt enkel voor een paar aaitjes en dan is ze tevreden (in tegenstelling tot Strummer heeft ze ook een mini-miauw, so…). Het enige? Haar flipmomentjes zijn soms echt scary crazy.

Nicknames: Floppy, Flipperkast, Floozy, Lieve Leia, Space Princess.

Nieuwste kattenposts